Kognitiva PT AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt och att ni mår bra. Jag har idag tänkt skriva om det här med KBT i Vasastan med omnejd, då jag vet att ni är många som ha undrat över just detta. Jag har som ni vet länge lidit av stress och sömnproblem, och har nu hittat ett företag som jag verkligen kommit att tycka om, nämligen Kognitiva PT AB. Kognitiva PT AB är ett företag som jag hittade för inte så länge sedan, då jag fick det som tips utav en nära vän till mig som även hon varit i behov av en KBT-terapeut. Jag är otroligt glad över att jag hittade just Kognitiva PT AB, då jag känner att jag fått otroligt bra hjälp av detta företag. Jag har tidigare kontaktat flera olika företag som sagts kunna hjälpa mig med mina problem, men tyvärr har jag blivit besviken varje gång. Jag har inte tidigare känt att jag kunnat få hjälp helt enkelt, och tack vare Kognitiva PT AB och dess fantastiska personal har detta nu ändrats. Personalen är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket jag tycker är otroligt viktigt när det kommer till alla typer av företag, oavsett arbetsområden. Jag tycker tyvärr att det i dagsläget är alldeles för få företag som arbetar med just detta, och jag är därför väldigt glad att jag hittade ett företag som fokuserar mycket på detta. Jag kände mig väldigt trygg och bekväm med mitt val av företag och jag fick verkligen den hjälp som jag behövde. De var på Kognitiva PT AB otroligt duktiga på sitt arbete och lyckades verkligen med att göra mig mindre stressad och få mig att kunna sova bättre. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till Kognitiva PT AB. 

Du gillar kanske också...