Kvalitativ hjälp med städning av dödsbo

God morgon, och välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Dagens inlägg kommer att handla om det här med dödsbon på Tyresö med omnejd, då jag vet att ni är många som befinner er i detta område precis som jag. Jag har även sett att ni är en del som har haft frågor och funderingar kring det här med dödsbon. Jag vill såklart kunna vara till så stort hjälp som jag bara kan, och vill därför tipsa er om det företag som jag vänt mig till det senaste, nämligen Sterbhus i Stockholm AB. Jag och min familj har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med ett dödsbo. Det var nämligen en släkting till oss som gick bort för ett tag sedan, och vi kände inte för att städa och plocka iordning dödsboet på egen hand, då det var väldigt känsligt för oss. Vi fick Sterbhus i Stockholm AB som tips utav en nära vän till min pappa, och det kändes på en gång som ett pålitligt och seriöst alternativ. Personalen hos Sterbhus i Stockholm AB är helt fantastiska. De är otroligt duktiga på kundservice, och lyckades därför med att få oss att känna oss trygga och bekväma i vårt val av företag, vilket såklart är väldigt viktigt. Jag tycker tyvärr att det nu är alldeles för få företag som arbetar med kundservice, vilket är väldigt synd, då det borde vara en viktig och stor del i alla företag, oavsett arbetsområden.

Sterbhus i Stockholm AB städade dödsboet med noggrannhet, och arbetade engagerat och effektivt för att kunna göra oss som kunder så nöjda som möjligt. Sterbhus i Stockholm AB är ett otroligt bra företag enligt mig, och då jag som sagt vill kunna vara till så stor hjälp som jag kan, vill jag tipsa er läsare som befinner er på Tyresö med omnejd att vända er till Sterbhus i Stockholm AB. 

Du gillar kanske också...