Min man kom hem med inredning

Hej igen, välkommen till mig! Ibland känns det som att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Det är inte så att jag mår dåligt på något vis, utan jag har inte haft något att göra och därför känner jag mig rastlös. Jag kommer i alla fall ha något att göra sedan när min man kommer hem eftersom han har vart och köpt inredning i Umeå hos EttRum.

Min man känner mig ut och innantill och han vet precis vad jag tycker om och inte. Ibland känner han för att skämma bort mig och köpa grejer till mig och jag gör såklart samma sak till honom. Jag är ledig från jobbet idag men min man jobbar. Vi pratade i telefon innan och då råkade han avslöja för mig att han hade vart och köpt inredning i Umeå på sin lunch. Det ska bli så skönt att hitta platser till alla saker och göra det fint i hemmet. Jag älskar inredning och har alltid gjort eftersom min mamma introducerade det till mig när jag var liten. Vi har alltid köpt nya grejer till mitt rum och vi har även möblerat om ett antal gånger vilket jag tycker är otroligt roligt. Jag flyttade hemifrån för många år sedan men jag tycker fortfarande att det är roligt att fixa om i huset. Jag kan göra det eftersom jag har hittat denna superfina inredning i Umeå hos EttRum och de har verkligen allt jag ber för. Allt passar så bra inne hos mig och jag älskar det helt enkelt. Jag lägger upp bilder sedan när min man har kommit hem och när jag har dekorerat klart. Ha det fint vänner så hörs vi i ett senare inlägg!

Du gillar kanske också...