Palka Bygg AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Det här med att hitta en bra byggfirma i Nacka med omnejd är någonting som flera av er har haft frågor och funderingar kring, och just därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om detta. Som ni redan vet har jag länge pratat om att bygga om vår altan, vilket vi nu äntligen har gjort! Palka Bygg AB är det företag som vi valde att vända oss till, och vi är hur nöjda som helst. Vi pratade med flera olika företag innan vi tog detta beslut, men inget annat företag kände rätt och seriöst för oss. Vi fick Palka Bygg AB som ett tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått utav de anställda.

Det här med kundservice är någonting som de anställda hos Palka Bygg AB arbetar mycket med, vilket jag är väldigt tacksam för. Vår altan blev så otroligt fin. De arbetade verkligen med kvalitet och noggrannhet för att göra oss så nöjda som möjligt. Hela familjen, och framför allt barnen ser verkligen fram emot alla sommardagar på altanen i år. Vi har tipsat vidare detta företag till flera av våra familjemedlemmar och vänner, och flera av dem har anlitat Palka Bygg AB och blivit väldigt nöjda. Jag vill verkligen rekommendera er läsare som befinner er i Huddinge, Nacka, Sollentuna eller Södertälje med omnejder att vända er till detta företag. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt härlig måndag, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...