Roland Sörquist Däck & Recond

God morgon på er igen alla fantastiska och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka. Däckservice i Vänersborg med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och då jag såklart vill kunna vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag nu skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om ett företag som jag har kommit att tycka om väldigt mycket den senaste tiden, nämligen Roland Sörquist Däck & Recond. Roland Sörquist Däck & Recond är ett företag som flera av mina vänner och bekanta har vänt sig till tidigare. Då alla har blivit väldigt nöjda med den hjälp som de har fått, kändes det som en självklarhet för mig att vända mig till dem. De visade sig vara ett fantastiskt företag. Kundservice är någonting som man märker ligger de varmt om hjärtat, vilket kändes så bra för mig. Jag kunde känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, då de var trevliga och visade att de arbetade efter mina egna önskemål och behov.

De visade sig även vara riktigt kunniga inom sin bransch. De arbetade med kvalitet och noggranna, samtidigt som de var väldigt effektiva. Jag är så nöjd med resultatet av mina däck, och jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till just Roland Sörquist Däck & Recond. Jag vill dessutom verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vänersborg med omnejd att vända er till just Roland Sörquist Däck & Recond. Ha nu en riktigt härlig fortsatt vecka, så hörs vi snart igen. 

Du gillar kanske också...