Skillnaden på klassisk massage och thaimassage

Hallå där! Vad roligt att just du har valt att klicka dig in här för att läsa ett nytt inlägg, det gläder mig. Idag kommer du få läsa ett inlägg om thaimassage i Sala, också rent allmänt om massage. 

Vad gäller massage finns det framför allt två läger, de som fullkomligt älskar massage och de som ogillar det. Sedan finns det givetvis några andra mindre grupper, bland annat de som inte gillar massage men går på det ändå för att det är bra för kroppen. För en sak som är säker, det är att massage är riktigt bra för kroppen. Även själen mår bra av massage. Genom att gå på regelbunden massage kan man få effekter såsom minskad stress, oro och depression, ökad rörlighet samt påskyndad läkning och återhämtning. Detta är bara några av alla fina effekter man kan få och nyckeln till dem är regelbunden massage. 

Massage är i sin helhet en härlig behandling, men ännu bättre är det ju att det finns olika varianter av massage. De olika varianterna fokuserar på olika saker, de är redan anpassade så att man lätt ska kunna välja en behandling som passar ens önskemål och behov. Några varianter av massage är lymfmassage, thaimassage och hot stone massage. I grund och botten är de liknande och bygger oftast på samma grund men de skiljer sig. Tänk dem som ett träd, massage i sin helhet är stammen och de olika varianterna är grenarna. 

Det finns lite skillnader mellan klassisk massage och thaimassage. Thaimassage sträcker ut och tänjer kroppsdelar på ett sätt som klassisk massage inte gör. Under thaimassage kan massören även använda fötter, armbågar, underarmar och knän. För att prata om thaimassage i Sala med omnejd skulle jag vilja avsluta med att tipsa er om ett företag som heter Djäkne Massage & Spa. Det är ett företag som erbjuder thaimassage i Sala men också andra massagetyper, spa och fotvård

Du gillar kanske också...